Varen


De Alkmaarse grachten en ophaalbruggen, het Noordhollands Kanaal, de haven, de Accijnstoren, de Hoornsevaart met zijn molens en niet te vergeten de omliggende polders. Al het moois dat Alkmaar te bieden heeft is nog mooier vanaf het water.

 

Bij Buiten met Buiter kun je al het moois ervaren vanaf een luxe boot of een groot ponton wanneer je met een grote groep wilt varen. Alle motoren zijn voorzien van elektrische motoren waardoor de vaarervaring sterk wordt vergroot. Door de stille elektrische motoren vaar je met veel rust door het prachtige Alkmaar.

 

Verhuur luxe sunrise 500

Buiten met Buiter verhuurt prachtige sloepen. In de Sunrise 500 boten zit een comfortabele rondzit die plaats biedt voor 9 personen. Daarnaast is het mogelijk om een zonnedek te creëren waardoor de boot uiterst geschikt is voor een rondvaart door grachten en heerlijk loungen op het zonnedek.

luxe_sloep

Luxe sloep

Verhuur Easy Ponton

Buiten met Buiter introduceert het nieuwe varen middels de verhuur van een Easy Ponton. Het ponton is een grote drijvende zitkuil in betonlook. Uiterst geschikt op met een grote groep door de grachten van Alkmaar te varen.

ponton

Easy Ponton

Botenverhuur Alkmaar

Buiten met Buiter biedt verschillende arrangementen aan om de perfecte dag uit voor u te verzorgen. De prijzen variëren per boot en het aantal uur dat u wenst te varen. Daarnaast is het mogelijk om zelf arrangementen samen te stellen, u kunt hierbij denken aan een uitgestippelde vaarroute, eten en drinken aan boord of een BBQ op een door Buiten met Buiter geselcteerde locatie. Heeft u zelf leuke ideeën om uw dag compleet te maken schroom niet om contact op te nemen en te vragen naar de mogelijkheden.