Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

Over Ons

Huurboten Sinds De Zomer Van 2015 In Alkmaar


Buiten met Buiter is sinds de zomer van 2015 open in Alkmaar. Buiten met Buiter onderscheid zich met luxe sloepen waarmee je een prachtige dag zal ervaren op de Alkmaarse grachten. Voor het huren van een boot in Alkmaar bent u bij Buiten met Buiter aan het juiste adres.

Wij bieden luxe Sunrise 500 sloepen aan die allemaal volledig elektrisch en dus milieuvriendelijk en geluidloos zijn. In de Sunrise 500 is plaats voor maximaal 9 personen. Alle boten zijn ontwikkeld door een Alkmaarse ondernemer, dit is ook de reden dat wij deze samenwerking zijn aangegaan.

De motoren zijn van het merk Torqeedo, dit is een bedrijf wat marktleider is onder de elektrisch motoren.

Buiten met Buiter wil meer bieden dan alleen maar een dagje varen door Alkmaar, Bergen, Egmond en omgeving. Wij bieden u een dagje weg en regelen graag alles voor u. Lekker een dag varen met eten, drinken of een passend bootarrangement naar keuze.

Heeft u zelf een goed idee dan kunt u altijd bellen om een arrangement samen te stellen. Aan de Oudegracht hebben we ruimte voor uw fiets of scooter.

Bootarrangementen


Buiten met Buiter biedt bootarrangementen aan zoals verschillende vaarroutes door Alkmaar met een kapitein/gastheer die u de leuke plekjes laat zien.

Daarnaast is het mogelijk om een dag te varen met daaraan een barbecue gekoppeld. Ook is het mogelijk om een boot te huren inclusief ontbijt of lunch.

Wij willen de klant altijd zo goed mogelijk bedienen, zodoende is het mogelijk om een arrangement naar keuze samen te stellen. Schroom niet om te vragen naar de mogelijkheden,

Feesten En Partijen


Ook hebben wij een nog grotere boot voor feesten en partijen. Wij noemen deze boot een varend ponton.

Deze boten zijn van het merk easy ponton en ontwikkeld door een Alkmaarse ondernemer.

Ook deze boot is volledig elektrisch en dus milieuvriendelijk. Echter is deze boot alleen te reserveren inclusief een kapitein/gastheer. Heeft u een feestje en wilt u dit op het water vieren?

Neem dan contact op om een arrangement op aanvraag samen te stellen. Wij zien u graag terug bij Buiten met Buiter.

Skip to toolbar